lunes, 9 de julio de 2012

video les corts

LES CORTS "the village"

Nosaltres hem realitzat el treball sobre el barri de Les Corts. 

Després de passejar-hi vam realitzar l’anàlisi: pdf anàlisi Les Corts

Un cop visitat i analitzat, vam decidir que el nostre vídeo havia de tractar el fort contrast que hi ha entre el nucli antic (gairebé tot peatonal) i la part del barri més moderna. Ens donava la sensació que semblaven  dos mons diferents molt contrastats tant a nivell urbanístic com a nivell de la vida quotidiana de la gent que hi viu. Per això, ens va venir al cap l’argument de la pel·lícula “El bosque” o “The village”.
Aquest vídeo intenta ser un fragment d’una pel·lícula on es mostra la vida del nucli antic de Les Corts i com la gent que hi viu no necessitaria anar més enllà de “les fronteres imaginàries” per viure millor.



Nosotros hemos hecho el trabajo sobre el barrio de Les Corts. Después de pasear por el barrio hicimos el análisis: pdf analisis Les Corts
Una vez visitado y analizado, decidimos que nuestro video tenía que tratar el tema del fuerte contraste que hay entre el núcleo antiguo (casi todo peatonal) y la zona del barrio más moderna. Nos daba la sensación de que parecen dos mundos distintos muy contrastados entre ellos, tanto a nivel urbanístico como a nivel de la vida cotidiana de la gente del barrio. Por eso nos vino a la cabeza el argumento de la película “El bosque” o “The village”.
Este video intenta ser un fragmento de una película en la cual se muestra la vida del núcleo antiguo de Les Corts y como la gente que vive en él no necesita ir más allá de “las fronteras imaginarias” para vivir mejor.




A todos los que visitéis Barcelona, os recomendamos visitar el barrio de Les Corts una tarde, pasear tranquilamente, y tomar algo en cualquiera de las terrazas o en el Centre Cívic de la Plaça de la Concòrdia.


Para todos... que tengáis ¡¡ FELICES VACACIONES !! BONES VACANCES! ENJOY SUMMERHOLIDAYS! maria-miki-roger-victor